0723 501 382 | [email protected]
Transport Copii Gradinita, Scoala, AfterSchool
0723 501 382 | [email protected]
Transport Copii Gradinita, Scoala, AfterSchool

Transport Copii in Bucuresti catre Scoala si Gradinita

Transport copii scoala Bucuresti si Ilfov

Chiar daca distanta pana la scoala sau gradinita este destul de mica, cei mici trebuie sa fie insotiti mereu de catre cineva. Tot mai multi parinti sunt ocupati din cauza locului de munca si acest lucru este dificil, copiii trebuie sa ajunga la timp la scoala sau gradinita.

KiddoCab va pune la dispozitie servicii de transport copii in Bucuresti si Ilfov, catre gradinita, scoala, afterschool.

Transport copii gradinita Bucuresti si Ilfov

Atunci cand vorbim despre Bucuresti, este evident ca locul unui copil nu este pe strada. Traficul extrem de aglomerat este periculos pentru copiii care nu au invatat inca sa se descurce singuri pe strada. TotiĀ  parintii trebuie se asigure ca cei mici ajung in siguranta la scoala sau la gradinita.

Siguranta copiilor este preocuparea noastra principala, de aceea toti soferii nostri sunt instruiti in mod regulat cu privire la tehnicile de conducere defensive. Avand o politica de sanatate si siguranta completa, ne asiguram ca toate vehiculele noastre sunt intretinute si inspectate la fiecare sase saptamani.

Folosind serviciile de transport copii KiddoCab , copiii dumneavoastra vor fi mereu in siguranta si se vor afla sub continua supraveghere. Desigur, parintii pot comunica telefonic cu soferii, ceea ce elimina orice grija. Autovehiculele pe care le folosim sunt intr-o stare excelenta si fiecare copil are propriul sau loc, dotat cu centura de siguranta si / sau scaun.

Foloseste formularul pentru a cere o oferta pentru transportul copilului / copiilor catre gradinita, scoala, afterschool.

Leave a Reply